Lifestyle Benefietevent Heather’s Angels

Lifestyle Benefietevent Heather’s Angels – Make a Wish

Hardloopteam Heather’s Angels organiseert een uniek Lifestyle Benefietevent op zondag 1 september v.a. 13.30 uur bij de Kazerne Home of Design in Eindhoven.
Het is een goed gevulde middag met muziek (Animali – o.a. jazz – en Harmonicakwartet Fata Morgana), kunst, stand up comedian, een veiling, sprekers, leuke hebbedingetjes, drankjes en heerlijke hapjes. Voor elk wat wils! Adres: Paradijslaan 2-8 (straat achter Woonbedrijf) Een schitterende locatie in onze bruisende stad!

Entreekaarten á € 25,- (inclusief twee consumpties en hapjes) kunt u nu bestellen via onderstaand formulier. Wilt u ook maatschappelijk betrokken bezig zijn? Zeg JA en meld u aan voor dit evenement!

opzet_poster_2_1

Meer informatie is te vinden op de Facebook pagina: Heather’s Angels 2.0 klik hier

Wilt u ons op een andere manier sponsoren door bijv. een logo te plaatsen op ons loopshirt of door een item te doneren voor onze veiling dan kunt u zich aanmelden door een mail te sturen naar info@DeDesignMakelaar.nl of bellen met telefoonnummer 06 22 60 71 28.
U krijgt een vermelding van logo op onze banners die tijdens, maar ook na het Lifestyle Event geplaatst zullen worden bij de tent van Eindhoven Atletiek bij het loopevenement Meerhoven24 (7/8 september). Wacht niet te lang! Nog mogelijk om tot en met vrijdag 23 augustus uw logo en veilingstuk aan te leveren. Zie onze sponsoren onderaan het formulier.

Een hartelijke groet van team Heather’s Angels

Sponsoren 2019

Animali Jazz
Buddy Tegenbosch Schrijver
Carlos Schoenmakers Schoen- en Sleutelmakerij
Cognito Connecting Minds
ddM
Design by Onz
Driessen Autogroep
Drukkerij Claessens / Snep B.V.
Inno Syn BV
Inpijn Blokpoel
Kazerne Home of Design
L-Nea
Manu’s Kitchen
MB Sports
Mondharmonica Kwartet Fata Morgana
Mullerafbouwgroep
Plano Plastics
Ronnor
Runnersworld Eindhoven
Ruud Balk Fotografie
Stefan van Happen Salestrainer – Spreker – Adviseur
Wijnhuis Eindhoven

 

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien