Over Susan Smit

PERSOONLIJKHEID
Susan, waar een duidelijke ondernemingslust aanwezig is, omringt zich graag met mensen. Zoekt graag haar stilte momenten op. Vanuit stilte ontstaan ideeën en het geeft een betere focus. Haar passie voor “verbinden” is ontstaan in de werving & selectie en evenementenbranche waar zij de nodige leerlessen heeft doorstaan. Susan is een enorme doorzetter en door haar energieke uitstraling opent zij deuren die voor anderen gesloten blijven. Haar opgewektheid werkt aanstekelijk en creëert een sfeer van vertrouwen. Ze heeft sterke organisatie en communicatie skills. Ze is sterk in relaties op te bouwen.

De rode draad in haar werk en leven is haar maatschappelijke betrokkenheid. Een aantal vrijwilligerstaken heeft ze opgepakt in sport en taalcoaching om mensen in beweging te houden, mensen verder op weg te helpen.

Zij heeft een passie voor hardlopen en houdt ervan nieuwe doelen te stellen. Zij zal doorgaan en nieuwe grenzen opzoeken. In 2017 heeft zij haar eerste hele marathon in Valencia (Spanje) gelopen. Een enorme uitdaging was dit voor haar! En het smaakte naar meer. En dat klopt!
In 2018 heeft zij inmiddels de tweede marathon in Florence (Italië) gelopen met een mooi pr. Ook de run “100 bruggenloop”: in Leiden was behoorlijk indrukwekkend. Je passeert letterlijk 100 bruggen.

                                                                                LOGO_voorbeeld_2