PEPTALK – BOOST !

Het is alweer een lange tijd geleden dat jullie iets gehoord hebben van mij. Altijd ben ik op zoek naar uitdagingen! Ik heb zeker niet stil gezeten hoor. Mooie klussen met daadkrachtige mensen om mij heen, dat houdt mij altijd in beweging. Ik heb weer een hoop mogen leren de afgelopen periode en natuurlijk houdt het nooit op. Toppers met de juiste mentaliteit, toegevoegde waarde leveren, goede visie hebben en die geloven in samenwerking komen veel verder. Geloof je in succes dan krijg je succes! Ga dus meer samenwerken. Prikkel elkaar.
Mijn wijze les is vooral geweest “vergeet vooral jezelf niet”. Altijd rennen voor een ander kan niet altijd goed zijn. Zoek de juiste balans,verlies geen energie. Wat wil jij nog bereiken in het leven? Door hard te werken. Op tijd plezier te maken. Denk aan het gezinsleven, me time, je vrienden etc..

Ga je dromen waarmaken en verzamel mensen, die dezelfde bezieling hebben, om je heen die jou hierbij kunnen helpen. Versterk elkaar! Jij bezit een potentie waar jij mensen ook mee vooruit kunt helpen. Een project realiseer je altijd met anderen samen. Laat je dus verder door niemand tegenhouden. Goede focus zorgt voor een goed eindresultaat.

Mensen stimuleren en hun eigen talenten laten ontdekken en benoemen waar ze goed in zijn, dat is waar ik in geloof en dat is mijn aanpak! Dit geeft groei, geeft de juiste prikkel en het steekt mensen aan. Geloof me het is zo.

Karaktertrek: tikkeltje eigenwijs. Een groot compliment gekregen dat het mij juist siert. Niet met alle winden meewaaien, maar een duidelijke eigen mening hebben. Wie ben jij? Deze mensen volg ik van harte. Ga niet altijd voor jouw eigen gewin. Wat je geeft, krijg je drievoudig terug. Laat jezelf zien en wees niet bang om fouten te maken. Blijf uniek! Leer, leer, leer…….

De woorden “passie”, “doorzettingsvermogen”, “talent”, “nieuwsgierigheid”, “bewustwording”, “vechtersmentaliteit”, “levenslust”, “krachtig”, “gedrevenheid”, “betrokken”, “vertrouwen” en “sport” zijn de woorden die mij dagelijks voorbij schieten. Waarom?

Passie: alles wat je met passie doet, GROEIT en blijft in beweging
Doorzettingsvermogen: heb je nodig om je doelen te bereiken
Talent: bezit je eenmaal en kun je jezelf aanleren. Vergroot je kennis
Nieuwsgierigheid: op een gezonde manier aan nieuwe input komen, om wijzer te worden en toe te passen op jouw vakgebied
Bewustwording: ben jij er nog van bewust welke stappen jij elke dag neemt OF leef je op de automatische piloot 😉
Vechtersmentaliteit / gedrevenheid: blijven doorgaan ggggrrrrr….
Levenslust en krachtig: mooie woorden waar mijn ogen van gaan stralen 🙂
Betrokkenblijf altijd interesse houden in de ander. Wees oprecht!
Sport: door actief te sporten blijf je SCHERP en STERK. Goed voor body & mind.

tot slot
VERTROUWEN: alles is gebaseerd op een stuk vertrouwen. Het eerste contact face to face kan doorslaggevend zijn. Een relatie opbouwen heeft tijd nodig, dus heb vooral geduld.

Dank je voor het lezen van mijn blog.

Fijne dag!

ddM Susan