Bezoek aan STRP Biënnale – DDW – profileer jezelf

Momenteel ben ik bezig kunst/creaties te verbinden aan een commerciële vraag.
Soms komen er kansen op je af die je meteen moet aangrijpen. Het is belangrijk om altijd te denken in mogelijkheden.

Vorige week ben ik naar Strijp S in Eindhoven geweest waar vroeger de fabrieken van Philips stonden. Nu vind je hier een mix van kunst, creativiteit en kun je hier de nieuwste technologische ontwikkelingen ontdekken. Dit tweejaarlijkse STRP Biënnale festival is de moeite waard om te bezoeken. Niet heel groots zoals de Dutch Design Week, maar zeker een kijkje waard als je in de buurt bent van Eindhoven. Over twee jaar is het weer zover!

bollenlaser

Eindhoven Designstad: Dutch Design Week

Eindhoven wordt ook meer op de kaart gezet als Designstad. In oktober hebben wij weer de Dutch Design Week, het grootste design evenement van Noord Europa. Op diverse locaties in Eindhoven kun je kunst bekijken bij o.a. de Design Academy, het centrum, Sectie C, Strijp S en nog op veel meer plekken. Check de website http://www.ddw.nl voor meer info!

Ontwerpers / kunstenaars Eindhoven

Voor de kunstenaars is het belangrijk dat ze hun pronkstukken op diverse mooie locaties plaatsen. Ze moeten zich blijven profileren. Op diverse plekken hangen nu kunstwerken van mijn kunstenaars. Deze week ben ik met Harrie Sijbers van Dejavu http://www.dejavu-son.nl een aantal werken gaan plaatsen bij Brasserie Van den Berg http://www.brasserievandenberg.nl Even de handen uit de mouwen steken!
Mocht je nieuwsgierig zijn en heb je dit paasweekend niks te doen, ga voor een paasbrunch /lunch even bij Eddie van den Berg langs. In deze zaak word je altijd zo vertroeteld door deze gastheer en zijn personeel. Ook een mooie plek, omdat je boven ook eventueel kunt werken en jouw klanten kunt ontmoeten.
Ik houd van ONDERNEMEN, ik houd van VERBINDEN en ik houd van CREATIEF denken! Wat heb ik toch een mooi beroep. Stemming: zeer tevreden

Noteer alvast in jouw agenda: 1e pinksterdag 24 mei…
Wordt vervolgd!
Dame met sjaal bij VDB              Kunstwerken Harrie bij VDB

Geef een reactie