Zo 24 mei Kunst – muziek – lifestyle event bij Dejavu in Son

Wat moet je doen om in Eindhoven Designstad op te vallen. Door je te laten zien op verschillende manieren. Organiseer eens een event alleen of met anderen. Je kunt krachten bundelen en samen groeien.

Zo ook mijn samenwerkingsverband met Harrie Sijbers, eigenaar van Kunstgalerie Dejavu in Son bevalt mij uitstekend. Het is zeker zo leuk en een mooie uitdaging om met Harrie, tevens kunstenaar een event te organiseren. Zijn sprankelende vrouw Ellen zorgt dat alles op rolletjes loopt. Zij is een belangrijke spil in het geheel. Er komt een hoop bij kijken en dat is zeker de moeite waard!

Zondag 24 mei v.a. 13.30 uur hebben wij een inloopmiddag, gratis entree. Je bent van harte welkom om te genieten van kunst, te genieten van Jazz, Bossa nova en Cubaans muziek. Karel de Jong en John Benita, ook wel bekend onder de naam The Black & White Pioneers zullen optreden.
Een aantal deelnemers hebben leuke “hebbedingetjes” bij zich deze middag en je kunt onder het genot van een hapje en een drankje ook heerlijk in de tuin loungen. Ontmoet anderen en laat je inspireren door de prachtige kunstwerken van diverse kunstenaars!

Open de nieuwsbrief en laat je enthousiasmeren door Susan Smit De Design Makelaar en Harrie Sijbers, eigenaar Dejavu.
Alles wat je met passie doet groeit!!

Kinderen zijn ook van harte welkom!
Adres: Peellaan 40, Son

Bruisende groet,

Susan Smit

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *