Blog #4 – 2020 Aanmoedigen

Het is goed om mensen aan te moedigen. Mensen te motiveren. Dit is mijn bijdrage, dit is mijn manier. Dit heb ik altijd gedaan. Dit geeft net dat extra duwtje in de rug. Dit vind ik namelijk ook prettig om te ontvangen “de aanmoedigingen”.

Je geeft de ander extra moed, je activeert diegene en geeft ze de juiste inzet om ze mogelijk verder te brengen. Verder in beweging!

Diegene die een kritische noot geven heb je OOK nodig. Om te weten waar je staat, om te weten hoe het beter kan. Op verschillende manieren kun je mensen hiermee verder brengen. De manier hoe je dit overbrengt is belangrijk. Met welke type persoonlijkheid heb je te maken, zodat de boodschap ook echt aankomt en wordt opgepakt. Is het een blauw, rood, groen of geel type. Zoek het uit en onderzoek eerst of diegene op jouw advies staat te wachten. Deze wijsheid heb ik meegekregen van de Inspiratiekaarten van Gretig Coaching. Een aanrader!

In deze onrustige periode zijn we veel online bezig. Ik volg momenteel webinars om mij als ondernemer te upgraden. Ik kijk meer om mij heen en ben meer bewust geworden. Wat zie ik ECHT! Op welke manier kan ik mijn bijdrage leveren om de wereld een beetje mooier te maken. Zonder mijzelf, mijn werk, mijn gezin en mijn dierbaren uit het oog te verliezen. Ik heb mij aangemeld als vrijwilliger Burenhulp, vrijwilliger Tuin en Boodschappenmaatje en help waar nodig.

Lees mijn blogs op mijn website www.dedesignmakelaar.nl en blijf op de hoogte van mijn activiteiten. Die niet altijd strak en vast omkaderd zijn, omdat elke type opdracht anders is. Vooral nu in deze tijd zullen we extra creatief moeten zijn.

Kom in contact met mij als je kunst zoekt voor jouw huis, jouw bedrijf of de organisatie waar je werkt.
Dit is één van mijn vele en dankbare activiteiten.
Vergeet vooral de kunstenaar niet!
De kunstenaar wil ook gezien worden.

Ik bemiddel, ik verbind, ik creëer een juiste win-win.

Kunst is momenteel erg belangrijk geworden in deze crisis.

Kunst biedt troost.

Kunst geeft rust.

Nu we meer binnen zijn. Nu er meer tijd voor is. Nu de meesten vanuit huis werken en in hun vrije tijd meer aandacht aan hun huis, tuin en uiterlijk besteden. Veel online gaan kopen. Elke week zal ik mooie producten of kunstwerken aanbieden via mijn profiel op LinkedIn en op Facebook zakelijk.

Waardeer JIJ mijn creativiteit en ben JIJ diegene die mij en mijn opdrachtgever weer verder op weg brengt.

Samen gaat dat zeker lukken!
Op een goede gezondheid!

Dank voor jouw tijd en aandacht.

Susan Smit – De Design Makelaar
susansmit@dedesignmakelaar.nl – + 31 (0) 6 22 60 71 28

#nieuwsgierig #outgoing #mypersonalityismybrand #openminded #focus #share

Kunstenares Dorrit Klomp schildert ook in opdracht. Nu is het juiste moment om bij jouw bedrijf de muurschilderingen te laten uitvoeren. Vanwege de gepaste afstand die we moeten aanhouden en omdat de meesten van ons vanuit huis werken.
Bel mij om te vragen naar de mogelijkheden of om kunstwerken van Dorrit Komp te bekijken.
Je steunt mij. Je steunt de kunstenaar.

6-aan-het-werk-op-400-bij-500-cmweb-1-scaled-215x215

7-eindresultaawebt-1-scaled-215x215In opdracht van Loek Winter heeft Dorrit Klomp een wandschildering gemaakt bij Chateau Lapeyrousse in Frankrijk. Ook de aankleding in de kasteelkamers heeft ze mogen verzorgen.