Blog #3 – 2020 Zet de ander eens op de kaart

In deze periode van onzekerheid kun je anderen in het zonnetje zetten!
Wie of welk bedrijf heeft jou veel plezier bezorgd.
Wie valt jou in het bijzonder op?
Het mag een persoon of een bedrijf zijn.
Schrijf hierover en laat het aan de wereld zien!

Of je een nieuwe foto plaatst of een oude foto. Het maakt niet uit. Je laat zien dat je aan deze persoon of bedrijf denkt en dat jij vindt dat hij of zij goed werk levert. Een professional is! Zo zet je de ander extra op de kaart en laat je zien dat je niet alleen aan jezelf denkt.

Dat is goed!
Dat voelt goed!
Dat geeft energie!

Wie zet jij vandaag op de kaart?
Delen is vermenigvuldigen.

Mijn dank aan QMandS B.V. waar ik ruim een jaar leuke (teambuilding) workshops in een spelvorm heb mogen verzorgen.
Gericht op creativiteit.
Gericht op plezier.
Gericht op actie.

Voor bedrijven, voor scholen, voor een vrijgezellenfeest, voor een familieuitje etc. Veel blije gezichten en ijssculpturen heb ik voorbij zien komen. Jee het was erg leuk om mensen te laten STRALEN! Dat gaf mij weer energie en juist door deze opdrachtgever kwam ik op mooie en gezellige plaatsen terecht. Plekken die ik zeker nog een keer ga bezoeken.

Mooie plekken zoals Brasserie de Boerderij in Arnhem. Leuk voor feesten, als trouwlocatie, vergaderingen etc. Heerlijk in het groen! Boerderij de Deel – Restaurant De Ruif in Rheden (bij Arnhem). Een prachtig gebied, want het ligt aan de voet van de Posbank. Ook leuk voor een feest, een boardmeeting, als trouwlocatie of heerlijk actief bezig zijn, namelijk wandelen en fietsen.

Verder de professionele NH hotels, Van der Valk hotel, Postillion hotel, Loods61 Eindhoven, VVV Den Bosch, Brouwerij Het Veem, Gasterij de Kempen, IJssportcentrum Eindhoven en diverse schaatsbanen etc. Ik ging op pad door het hele land dat vond ik nou leuk. Op elke locatie ontmoette ik uiterst vriendelijke mensen die altijd behulpzaam waren om mij een handje te helpen. Wanneer dat nodig was. Ook ik merkte het plezier op om weer eens te gaan schaatsen. Dit was ik allang uit het oog verloren.
Deze evenementen liggen helaas tijdelijk stil vanwege die akelige storm. Waarom NU niet even stilstaan bij het feit dat “plezier” hebben met elkaar voorop staat.

Wat wil jij straks, als we het virus hebben verdreven, jouw mensen binnen jouw omgeving (zowel zakelijk als privé) mee willen geven?

Dank voor jouw tijd en aandacht.
foto qmands

Relactive Events (onderdeel van QMandS B.V.)
Bekijk het nieuwe Virtual Reality spel La Casa de Papel en ben zelf een keer de bankrover!