Blog #7 – 2020 EXPOSITIE Curious Collection – “I am Nature” portraits

Op een kleinschalige manier houd ik mij bezig met “de creativiteit” van mensen. Zo bijzonder. Ik vind dit eenmaal boeiend en ik geniet van de manier hoe ze met materialen en met hun ideeën omgaan. Het geduld dat ze kunnen opbrengen. In alle stilte. Ja, dat heb je nodig om helemaal op te gaan in het maken van een pronkstuk. Het eindresultaat.

Ik heb nog nooit zoveel stiltes opgezocht als in deze afgelopen (corona)maanden. Terug naar de basis. Even op de rem. Even een afzondering. Dit heeft mij veel gebracht. Het heeft mij meer bewust gemaakt van de kleine dingen in het leven die mij plezier en geluk geven. We hebben allemaal iets in ons macht om de ander te helpen. Een aanmoediging. Een kaart. Een leuk gesprek. Een aanbeveling. Een lidmaatschap van de sportvereniging aanhouden. Er werd niet voor niks gezegd “support de locals”. Een uitstekende zet.

Alles wat ik doe in mijn werk heeft met mensen, met emoties te maken. Zo is de fascinatie voor portretten ontstaan.

I am Nature_Nona_Final

Passie vol leven is boeiend.
Passie is de ENERGIE die als brandstof werkt.
Passie voor emotie van de medemens.
Passie voor portretten.
Passie voor verbinding.
Passie voor mijn gezin.
Passie voor gezonde win-win.
JA, gedreven door passie kun je delen.

U kunt een “I am Nature” expositie bekijken van Mariëlle Leenders van Curious Collections bij My Car.

 

My Car is een HEV gecertificeerd, BOVAG gekwalificeerd, erkend RDW autobedrijf.
In overleg kan deze locatie ook voor evenementen gebruikt worden.

Mariëlle is designer en fotografe en heeft gestudeerd aan de Design Academy in Eindhoven. Ze is een groot liefhebber van de natuur en laat zich hierdoor inspireren. Ze kan fotograferen op elke gewenste locatie en kan de achtergronden van het portret speciaal voor u samenstellen. Een achtergrond die u mooi vindt of een achtergrond die met het werk heeft te maken. In diverse formaten en materialen te verkrijgen.

Wilt u ook zo’n uniek “I am Nature” portret van u zelf, van uw partner, van het gezin, voor het bedrijf, voor uw woning. De portretten die u bij de expositie kunt bewonderen zijn ook te koop. De mogelijkheden kunt u bespreken met De Design Makelaar (susansmit@DeDesignMakelaar.nl).

Tot snel.

Bezoekadres:
My Car – Breitnerstraat 11 te Eindhoven
Maandag tm vrijdag 8.30 – 17.00 uur
Zondag gesloten. Zaterdag op afspraak.