Blog – MY BRAND, MY PERSONALITY

MY BRAND, MY PERSONALITY
Zelf aan het roer staan om mijn koers te bepalen.

Virus hier, virus daar.
Laten we zeggen een gekke periode om niet te vergeten.
Als een sneltrein gaat het aan mij voorbij.
De afgelopen periode heeft mij duidelijkheid gebracht.
Ik heb letterlijk “ruimte” genomen om creatief op zoek te gaan naar het “tjakkaaaa” gevoel. Naar andere mogelijkheden. Dat herken je beslist! Door vooral dicht bij mijzelf te blijven. De innerlijke criticus meer los te laten en hierdoor heldere antwoorden en inzichten kreeg. Mijn eigen identiteit sterker neer te zetten.
Waar je deuren sluit, gaan nieuwe deuren weer open. En zo is het!
Ik ben actief mijn eigen “targets” meer vorm gaan geven. Mijn brein maakte overuren gedurende de pandemie. Afhankelijk welke branche je werkzaam bent, heeft de één meer zorgen dan de ander. Vandaar dat ik enorm heb meegeleefd met de kwetsbare ondernemer in het afgelopen bewogen jaar en heb geholpen waar ik toe in staat was. Wees bewust dat ook JIJ die netwerker bent die een ander mogelijk verder kan helpen.

Wat zijn mijn beste competenties? Waar wil ik meer in excelleren?
Snak naar meer overwinningen, groot of klein en dat is dè perfecte insteek. In je leven maak je elke keer nieuwe sprongen en kom je in nieuwe fases terecht. Eigenlijk wel heel erg gaaf!

Zie mij als DIE “ontdekkingsreiziger”.

☼ Nieuwsgierig
☼ Communicatief
☼ Aanpakker
☼ Resultaatgericht
☼ Positief ingesteld
☼ Tikkeltje perfectionistisch
☼ Empatisch
☼ (Maatschappelijk) betrokken. Sociaal
☼ Veelzijdig
☼ Motiverend
☼ Aanmoedigen van mensen

Hier houd ik mij mee bezig en waar ik energie van krijg:

  1. Recruitment.
    Bedrijven helpen bij het vinden van de juiste (IT/tech) professional. Altijd op zoek naar talent.
  1. Het ondersteunen en adviseren bij het vinden van de juiste woning voor u (en uw familie) in een fijne leefomgeving.
    Mijn focus: Brainport Eindhoven. Voor diegene die niet bekend zijn in Eindhoven en ontzorgd willen worden.
  2. Het aanbieden van masterclasses/entertainment, van externe sprekers, voor uw organisatie.
    Dit kan zijn bijv. op het gebied van interculturele communicatie. Expats en internationals, die zowel zakelijk als privé, door een masterclass beter aansluiting vinden in de Nederlandse cultuur. Alles beter begrijpen.

In 2020 begonnen aan een project samen met Hilde Ellerbroek van Universale Training.
Ik vanuit mijn verbindende rol in de samenleving en Hilde vanuit haar expertise op het gebied van diverse (culturele) achtergronden. Wij geloven in het leggen van verbinding tussen verschillende groepen en het creëren van een betere en vooral fijnere internationale leef- en werkomgeving. Gericht op cultuurverschillen. Gericht op de gedragingen binnen de verschillende culturen in ons land. Een thema wat mij altijd heeft geboeid. Het welzijn van de mens, zodat men beter kan presteren. Door elkaar beter te begrijpen zowel verbaal als nonverbaal, creëer je een gezondere en betere samenleving.
Met als resultaat: meer effectiviteit, betere resultaten, minder frustratie, minder ziekteverzuim, meer werkgeluk en werkplezier met elkaar en in het team! Zowel binnen de organisatie als daarbuiten.

Onlangs was de release van haar boekDecoding the Dutch“. Het boek geeft duidelijke antwoorden over de Nederlandse cultuur. De cultuur beter te begrijpen. Wij snappen het soms niet eens. Wie zijn wij nu eigenlijk en hoe komen wij over? Een echte aanrader voor de Nederlander en mensen met een niet-Nederlandse achtergrond.
Bestel het boek voor maar € 19,50. Vermeld u dan wel de code “CONNECT” in de kolom bestelnotities
Decoding The Dutch – www.universale-training.nl (universale-training.nl)  < hier te bestellen

Zo is het idee ontstaan om meerdere sprekers in beeld te brengen! Die gezien mogen worden.

Wilt u meer weten over een “activiteit met interactie” of “entertainment met een grote dosis humor” voor uw organisatie?
Neem contact op om het thema te bespreken. Ik verbind u met een gepassioneerde spreker. Een spreker die u en het hele team net even wakker schudt. 

Nevenactiviteiten
Een aantal vrijwilligerstaken gericht op:
Taal (in de vorm van taalcoaching voor Meedoen in de Wijken onderdeel van Humanitas). Zij bieden een taal- en participatieprogramma aan voor mensen met een niet-Nederlandse achtergrond. Het interviewen van een aantal deelnemers.

Sport Karpendonkse Plas Parkrun – 5 km – elke za. 09.00 uur bij de Karpendonkse Plas in Eindhoven. Een gratis terugkerend loopevenement met een open (internationaal) karakter. Plus Nederlandse Kampioenschappen Para Atletiek 2021/2022.
Mensen in beweging te houden. Te activeren, te motiveren. Vitaal te houden.
Mensen met elkaar te verbinden door middel van sport en taal.

Heb jij, naast jouw werk, een paar uurtjes over om vrijwilligerswerk te doen, meld je aan.
Zo geef je iets terug aan de samenleving, plus het is gewoon erg leuk en dankbaar om te doen.

Het draait allemaal om mensen en om mijn expertise in te zetten om ieders tocht soepeler te laten verlopen, maakt het mij vooral een TEVREDEN en gelukkig persoon!

Susan 13 zwartwit

Dank je voor het lezen van mijn blog.

Een hartelijke groet,

Susan