Blog – MY BRAND, MY PERSONALITY

MY BRAND, MY PERSONALITY
Zelf aan het roer staan om mijn koers te bepalen.

Virus hier, virus daar.
Laten we zeggen een gekke periode om niet te vergeten.
Als een sneltrein gaat het aan mij voorbij.
De afgelopen periode heeft mij duidelijkheid gebracht.
Ik heb letterlijk “ruimte” genomen om creatief op zoek te gaan naar het “tjakkaaaa” gevoel. Naar andere mogelijkheden. Dat herken je beslist! Door vooral dicht bij mijzelf te blijven. De innerlijke criticus meer los te laten en hierdoor heldere antwoorden en inzichten kreeg. Mijn eigen identiteit sterker neer te zetten.
Waar je deuren sluit, gaan nieuwe deuren weer open. En zo is het!
Ik ben actief mijn eigen “targets” meer vorm gaan geven. Mijn brein maakte overuren gedurende de pandemie. Afhankelijk welke branche je werkzaam bent, heeft de één meer zorgen dan de ander. Vandaar dat ik enorm heb meegeleefd met de kwetsbare ondernemer in het afgelopen bewogen jaar en heb geholpen waar ik toe in staat was. Wees bewust dat ook JIJ die netwerker bent die een ander mogelijk verder kan helpen.

Juist. Wat wil ik bereiken? Wat past bij mij? Wat zijn mijn beste competenties? Waar wil ik echt in excelleren?
Snak naar overwinningen, groot of klein en dat is dè perfecte insteek. In je leven maak je elke keer nieuwe sprongen en kom je in nieuwe fases terecht. Eigenlijk wel heel erg gaaf!

Zie mij als DIE “ontdekkingsreiziger”.

☼ Nieuwsgierig
☼ Communicatief
☼ Aanpakker
☼ Resultaatgericht
☼ Positief ingesteld
☼ Tikkeltje perfectionistisch
☼ Empatisch
☼ (Maatschappelijk) betrokken. Sociaal
☼ Veelzijdig
☼ Motiverend
☼ Aanmoedigen van mensen

Dè combinatie die perfect aansluit bij mijn persoonlijkheid. Waar ik de nodige KICK uit haal.

  1. Als Recruiter/Talent Sourcer bied ik aan bedrijven te helpen bij het vinden van de juiste (technical/it) professional en ben altijd op zoek naar professionals.
  1. Als PA help ik internationals bij het vinden van een woning in een fijne werk- en leefomgeving. Mijn focus: Brainport Eindhoven e.o.
  2. Het aanbieden van masterclasses en workshops op het gebied van interculturele communicatie, diversiteit en inclusie (zie onderstaande uitleg).

Begin 2020 ben ik begonnen aan een uitdagend project samen met Hilde Ellerbroek van Universale Training. Het aanbieden van masterclasses en workshops. Twee daadkrachtige vrouwen die elkaar versterken en hebben gevonden!

Onlangs was de release van haar boekDecoding the Dutch“. Een boek voor de nieuwkomers en simpelweg de Nederlander. Het boek geeft duidelijke antwoorden over de Nederlandse cultuur. De cultuur beter te begrijpen. Wij snappen het soms niet eens. Wie zijn wij nu eigenlijk en hoe komen wij over? Een echte aanrader!
Bestel het boek nu voor maar € 19,50. Vermeld u dan wel de code “CONNECT” in de kolom bestelnotities
Decoding The Dutch – www.universale-training.nl (universale-training.nl)

Ik vanuit mijn verbindende rol in de samenleving en Hilde vanuit haar expertise op het gebied van diverse (culturele) achtergronden. Wij geloven in het leggen van verbinding tussen verschillende groepen en het creëren van een betere en vooral fijnere internationale leef- en werkomgeving. Gericht op cultuurverschillen. Gericht op de gedragingen binnen de verschillende culturen in ons land. Een thema wat mij altijd heeft geboeid. Het welzijn van de mens, zodat men beter kan presteren. Door elkaar beter te begrijpen zowel verbaal als nonverbaal, creëer je een gezondere en betere samenleving.
Met als resultaat: meer effectiviteit, betere resultaten, minder frustratie, minder ziekteverzuim, meer werkgeluk en werkplezier met elkaar en in het team! Zowel binnen de organisatie als daarbuiten.

Nodig mij (of ons) uit voor een face to face meeting of via teams om u hier meer over te vertellen.
Live en ook via zoom of teams kan een masterclass voor u en uw team worden verzorgd.
Via susansmit@dedesignmakelaar.nl
+ 31 (0)6 22 60 71 28.

Nevenactiviteiten
Een aantal vrijwilligerstaken heb ik op mij genomen gericht op:
Sport (Karpendonkse Plas Parkrun – 5 km, elke zaterdag 09.00 uur. Een gratis terugkerend loopevenement en
Open NK Para Atletiek 2021)
Taal (in de vorm van taalcoaching voor Meedoen in de Wijken, onderdeel van Humanitas).
Mensen in beweging te houden. Te motiveren. Vitaal te houden.
Mensen met elkaar te verbinden door middel van sport en taal.

Meldt je ook aan als vrijwilliger bij Meedoen in de Wijken.
Zo geef je iets terug aan de samenleving, plus het is gewoon erg leuk en dankbaar om te doen.

Het draait allemaal om mensen en om mijn expertise in te zetten om ieders tocht soepeler te laten verlopen, maakt het mij vooral een TEVREDEN en blij persoon!

Susan 13 zwartwit

Dank je voor het lezen van mijn blog.

Een hartelijke groet,

Susan

Deel het viaShare on FacebookTweet about this on TwitterShare on LinkedInGoogle+Pin on PinterestBuffer this pageDigg thisFlattr the authorShare on StumbleUponshare on TumblrShare on Reddit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

WP-Backgrounds Lite by InoPlugs Web Design and Juwelier Schönmann 1010 Wien