Een dag werken bij Welkin and Meraki en uw zoektocht naar een zakelijk platform!

Iedereen heeft een fijne omgeving nodig om goed te kunnen werken, te kunnen presteren, te kunnen vergaderen, te kunnen lunchen, te kunnen lachen. Een veilige plek. Een plek waar je de juiste prikkels krijgt, je laat inspireren, je laat voeden. Een plek waar samenwerking plaatsvindt! Een plek waar je kunt kruisbestuiven! Het is een feit dat “een juiste omgeving” en “de mensen” die jou omringen, die jou steunen, jouw successen beïnvloeden. Je kunt meer doelgerichte prestaties neerzetten. Personen die RUIS op de lijn brengen laat je links liggen. Leer ervan en ga weer verder. Anders groei je niet verder.

Dat heeft mij ook doen besluiten om in Building DE EMMA bij Welkin and Meraki in Eindhoven te werken. Een 5* kantorenconcept gericht op het midden en hoog segment. Een prachtige locatie in het mooiste en bruisendste deel van centrum Eindhoven. Heerlijk om in het centrum van deze dynamische Brainport regio te mogen werken. Parijs office gaat 11 april open. Ze gaan wereldwijd, let maar op! Nu kantoren in Brussel, Luxemburg en Eindhoven.

Wat spreekt mij eigenlijk aan bij Welkin and Meraki? Het is MEER dan een werkplek. Het is een “ontmoetingsplek” voor mij. Hier kun je je gasten perfect ontvangen! Ook bestaat de mogelijkheid om met jouw klant een culinaire beleving te ervaren in Restaurant The White (ontbijt/lunch) wat ook onderdeel is van W&M. Food en een goed glas wijn 🙂 is important in THE business. Werk vooral aan jouw relaties. Alles draait om aandacht. Welke manier van werken spreekt jou aan? Probeer het gewoon uit. Co-working – private/shared offices – networking – meetingrooms – events. Welkin and Meraki (klik hier)

Ik ontmoet je graag bij Welkin and Meraki! Stuur mij een mail dan drinken wij een kop koffie (susansmit@DeDesignMakelaar.nl)

En wil je meer informatie over het gericht zoeken naar de beste businessnetwerkclub in Zuidoost Nederland. Op zoek naar new business! Je kunt in jouw eigen visvijver blijven rondspartelen, maar gooi jouw lijntjes ook eens uit. Ga op zoek naar meer verbreding. Ga nieuwe contacten aanboren. Bel mij, want ik ben die “verbinder”.

Dit is het moment!

#connectingismybusiness

Tot snel!

Groet,

Susan Smit

De Design Makelaar