Blog #1 – 2020 SENANG met mijn advertorial

Schrijven is leuk, praten is leuk! Er wordt zelfs beweerd dat als je goed kunt praten je ook kunt schrijven. Eerlijk gezegd, neem ik eigenlijk te weinig tijd voor bloggen, omdat ik altijd weer druk bezig ben met andere prioriteiten. Waarvan ik denk dat deze belangrijker zijn.

Momenteel worden we volop in de greep gehouden door het coronavirus. Een groot deel van de wereld is echt letterlijk op slot “lockdown”. Er is onrust, er is onmacht. Alles is in rep en roer. Heel begrijpelijk, want hoe gaan we hier nou eigenlijk mee om.

We moeten gepaste afstand houden.
We komen minder bij elkaar.
We balen.
We zijn eenmaal kuddedieren.
We willen socialisen.

We willen overleven.
We wassen onze handen, nogmaals, nogmaals….

De verwarring stroomt langzaam toe. Bij nood ontstaat er altijd iets mooi onder elkaar. Er ontstaat saamhorigheid. Men moedigt elkaar aan om goed te doen voor de ander en wij worden meer bewust hoe hard wij elkaar nodig hebben in deze tijden.

Mensen houden zich gelukkig rustig en dat is goed. Laten we vertrouwen houden in het feit dat we de strijd tegen het virus gaan winnen! Ik kan niet in een glazen bol kijken, maar ik probeer op mijn manier sterk te zijn. Met elkaar, voor elkaar. Volg het protocol die de regering heeft vastgesteld en lees niet te veel onrustige berichten op social media. Ja, daar krijg je pas echt hartkloppingen van. Goed om het één en ander te volgen, soms is het even to much…. Men stagneert hierdoor en komt niet verder. Wij gaan hier zeker uitkomen met enig geduld en door te blijven geloven. Wij zijn sterk.

Begin deze week was ik erg SENANG met een advertorial van de design Makelaar in het Excellent Magazine. Editie nummer 1 (blz. 227). Een gave editie met Studio Mariska Jagt op de cover. Ik glunderde helemaal en vond het helemaal puik en mieters! Even ervaarde ik een moment van geluk en waande ik mij in een druk en vol kantoor met veel interactie en waar een geweldige vibe aanwezig was. Een “realiteit” waar ik wil zijn en niet in het moment waar wij ons sociaal isoleren. Het is zoals het is en ook daar komt zeker een einde aan.

In het chique magazine tref je nationale en internationale specialisten uit de interieur en lifestylebranche. Waaronder design, kunst, interviews met vooraanstaande architecten, ontwerpers, specials over tuinen en tuinspecialisten, zwembaden, wellness, beveiliging, openhaarden, keukens en verlichting.

 Advertorial De design Makelaar Excellent – edition – 2020 (klik hier)

Ik ontwikkel mij verder als zzp-er, als mens, als bruggenbouwer en help waarbij nodig. Zonder enige focus te verliezen met betrekking tot mijn eigen werkzaamheden.

Noteer alvast in jouw agenda de volgende Excellent woonbeurs in Rotterdam Ahoy 2020!
Donderdag 26 t/m zondag 29 november.
Kom inspiratie op doen als bezoeker of neem deel aan de beurs als je in deze branche werkzaam bent.

Straal zoals je bent! Het is niet nodig om anders te zijn.
Je krijgt er veel voor terug.

Dank je voor het lezen van mijn blog.
Bel of mail mij gerust, wellicht zijn er raakvlakken en kan ik je helpen bij jouw vraagstukken.
Leuk je “online” te ontmoeten.

Salut,
Stay healthy,
Take care,

Susan

Susan Smit kussens

Fotografie | Freekje Groenemans

susansmit@dedesignmakelaar.nl