EXCELLENT Wonen & Leven Beurs Maastricht 2016


De organisatie vindt dat het tijd is voor een beurs in één van de mooiste steden van Nederland, namelijk Maastricht! Do 26 mei tot en met zo 29 mei wordt het MECC Maastricht omgetoverd tot een waar paradijs met onder andere inspirerende leefruimtes, fantastische designwoningen en de mooiste auto’s. Op het gebied van wonen en interieur biedt de Excellent Maastricht ook een platform aan voor bedrijven gespecialiseerd in lifestyle producten.

Het bourgondische karakter van Maastricht zal uiteraard op de beurs terug te vinden zijn. Zij richten zich naast de Nederlandse consumenten, ook op de Belgische, Duitse en Luxemburgse. Naast een prachtig aanbod aan luxe producten wordt er uiteraard ook aan de inwendige mens gedacht. Het wordt een echte beleving in Maastricht! Het wordt sensationeel, geniet vooral van deze geweldige woonbeurs.

De TOP van het Nederlands woondesign is aanwezig op de Excellent Beurs.

Ben je benieuwd wie de beursdeelnemers zijn, klik hier Excellent Maastricht

Ook zal Susan Smit de design Makelaar aanwezig zijn op deze beurs en zal haar nieuwe collectie kunstwerken aan jou tonen. Zij is de intermediair van deze kunstenaars. Ook zal zij een prachtige collectie sjaals met kunst bedrukt van een hoogwaardige kwaliteit meenemen. Ben je nl. op zoek naar een cadeau voor jezelf of voor iemand anders of ben je op zoek naar een relatiegeschenk dat op een creatieve manier de band tussen de organisatie en haar klanten, sponsors of medewerkers versterkt? Kom bij haar langs voor meer informatie. Uiteraard zijn alle kunstwerken / artikelen te koop.

ddM wenst jou heel veel nieuwe inspiratie, een bourgondisch moment, maar vooral een gezellig samen zijn met vrienden en familie op deze schitterende Excellent beurs!

Openingstijden: do 26 mei VIP avond 19.00 – 24.00 uur / vr 27 mei 13.00 – 22.00 uur /
za 28 mei 13.00 -19.00 uur / zo 29 mei 11.00 -19.00 uur.

Bekijk de foto’s voor een impressie klik hier Excellent Maastricht en deel gerust dit bericht in jouw kennissenkring (deelbuttons staan onderaan). Met dank aan fotograaf Paul Rous!

foto website navenant

Een bruisende Excellent groet,

Susan SmitDSC_9339