EXCELLENT Wonen & Leven Beurs Eindhoven 2016

Het wordt weer eens tijd voor een korte blog van de design Makelaar! Kort maar krachtig.
2016 is Excellent voor mij!IMG_20141217_174758

Elk jaar vindt er een exclusieve woon- en genietbeurs Excellent plaats. Eerst in het beursgebouw Eindhoven, vervolgens in het MECC in Maastricht en als afsluiter in het AHOY in Rotterdam. Altijd is het puur genieten op deze beurzen, omdat je allleen maar bevlogen ondernemers ontmoet die er met zijn allen voor kunnen zorgen dat alles perfect wordt omgetoverd tot een waar paradijs! Ja zeg dat wel, je kijkt je ogen uit. Prachtige juwelen, auto’s en prachtige spullen van een hoogwaardige kwaliteit. Kunst om van te genieten! En dan kom ik natuurlijk om de hoek kijken, want zodra het om creativiteit en design gaat dan wil DDM erbij zijn. Nu zal ik ook voor het eerst deelnemen aan deze beurs. Plan van aanpak uitwerken en vervolgens een kwestie van gewoon DOEN. In mijn vorige blog heb ik aangegeven dat Eindhoven één van de kunststeden van de wereld is. We worden namelijk steeds beter op de kaart gezet. Studenten komen speciaal naar Eindhoven om aan de Design Academy te studeren. Er worden mooie kansen geboden. Het begin naar veel en veel meer….

Ben je nieuwsgierig en wil je eens kennis maken met dit prachtig evenement in Eindhoven, kom dan gezellig langs op 4,5 of 6 maart (3 maart is de VIP avond). GENIET, borrel, eet, netwerk en kom mij even opzoeken! Je kunt mijn prachtige werken van de kunstenaars waarvoor ik bemiddel aanschouwen. Ook een prachtige collectie sieraden zal aanwezig zijn voor de dames. Dit keer zijn kunstwerken aanwezig van Lizzy Geurts van Kessel, Emelie Jegerings die met “Sterren op het doek” heeft meegedaan en Jolanda Kops.

Leuk om te weten dat één van de kunstenaressen donderdagavond (VIP avond) en zondagmiddag aanwezig zal zijn. I’ll keep you posted 🙂

FB_IMG_1456089932959

Lisa vander Linden

 

#Human#Lights is geïnspireerd op het wereldberoemd licht van schilders zoals Rembrandt en Vermeer.
Het warme licht in de duisternis. Deze beelden worden bekeken in hedendaags licht: het sociale licht van nu van neon, LED, telefoons en computers.Onze ogen, ons zicht is gewend geraakt aan dit licht , dag en nacht zijn we omgeven door dit licht. Een laatste blik of facebook of whatsapp voor het slapen gaan of een complete dag of nacht staren op je computer?

Voor meer info klik hier Excellent Woon en Levenbeurs
Openingstijden: vrijdag 4 maart 13.00 – 22.00 uur, zaterdag 5 maart 13.00 – 19.00 uur,
zondag 11.00 – 19.00 uur.

een Excellent groet van
de design Makelaar Susan Smit